Om oss

Välkomna till Aktivitetsteamet.
Sedan 2000 har vi levererat upplevelser till grupper och företag. Vår filosofi är att vi på ett personligt och professionellt sätt skall få er att ha roligt, anta utmaningar och utvecklas som grupper eller individer. Vi jobbar över hela världen med både svenska och internationella grupper, alltid med målsättningen att ge er ett minne och erfarenheter som stärker er. I alla våra aktiviteter finns ögonblick och intryck som hur små de än kan tyckas vara har stor betydelse. Leendet på tjejen som precis träffat sin första lerduva, blicken hos någon som just vågat gå över glödande kol eller firat sig ner för ett stup, dofterna av maten och elden som vi lagat tillsammans i kåtan, eftertänksamheten och beslutsamheten att lyckas hos en grupp som precis har summerat en teamövning som inte gick riktigt som de tänkt sig, gruppen av direktörer som kramas som ett fotbollslag efter att ha fångat råttan i Mousetrap, den lilla träningsvärken efter kajakturen i ytterskärgården.
Lägg till detta att vi helst arrangerar våra aktiviteter i miljöer där landskapet och naturen får skapa en scen för både avkoppling och äventyr.
Att få uppleva detta tillsammans med våra kunder gör att vi med glädje kan säga att vi älskar vårt jobb, och vi hoppas att ni ger oss förtroendet att, med vår passion och erfarenhet, få skapa en upplevelse för er.

Pär , Andreas, Tom

 

Pär Lindblom

Pär Lindblom

per@aktivitetsteamet.se

Mobil: 070-269 26 93

Pär Lindblom är född 1975 och kommer från Bålsta utanför Stockholm. Pärs starka släktband till Norrland har gjort att han nästan är uppvuxen på en skoter, med ett fiskespö i handen. Efter att ha gjort sin militärtjänst som Norrlandsjägare i Arvidsjaur började han arbeta med aktiviteter. Sedan 2000 driver han aktivitetsteamet tillsammans med Tom och Andreas. Pär är utbildad HLR- instruktör och båtförare. När Pär inte jobbar blir det mycket jakt och fiske, skoter eller båtturer i skärgården. Pär är en inbiten tävlingsmänniska och lika hängiven hockeyspelare som åskådare.
Pär har alltid ett leende på läpparna, och en kvick kommentar eller ett practical- joke på gång!
Pär Ansvarar för aktivitetsområdet Äventyr & Vildmark

Tom Jansson

Tom Jansson

tom@aktivitetsteamet.se

Mobil: 070-269 26 94

Tom Jansson är född 1977 och kommer ursprungligen från Mora. Tom gick naturbruksgymnasium i skolan med inriktning på skogbruk och bestämde sig sedan för att utbilda sig till vildmarksguide i Malung. Efter skola och arbete på ett värmländskt kanotcenter var Tom redo att börja jobba på ett aktivitetsbolag i Mälardalen. Där träffade han Pär och Andreas och 2000 startade de Aktivitetsteamet.
Tom är utbildad klättrings/ firningsinstruktör, HLR- instruktör, skidlärare i alla discipliner och båtförare. Tom stora intresse vid sidan av jobbet är jakt och motoraktiviteter. På vintern är han en av de mest hängivna skoteråkarna man kan träffa. Under sommarhalvåret är det motor- cross och enduro som gäller. Tom är alltid lugn och noggrann, och med sitt praktiska sinnelag löser han snabbt och enkelt de flesta problem
som uppkommer.
Tom ansvarar för aktivitetsområdet Event & Konferens.

Andreas Lindqvist

Andreas Lindqvist

andreas@aktivitetsteamet.se

Mobil: 070-269 26 92

Andreas Lindqvist är född 1972 och kommer från Göteborg. Sedan barnsben har han älskat att idrotta och vara ute i naturen. Efter att ha gjort sin militärtjänst och utbildat sig till reservofficerare vid Fallskärmsjägarskolan, föddes hans intresse för grupp och ledarskapsutveckling. När Andreas 1995 fick erbjudande om att börja jobba med teambuildingprogram och äventyrsaktiviteter, tvekade han inte utan tog ett ,nu mer mycket utsträckt, sabbatsår från universitetsstudierna. Efter att ha arbetat som aktivitetsansvarig på olika konferenshotell och på aktivitetsbolag så startade han Aktivitetsteamet tillsammans med Pär och Tom år 2000.
Andreas är utbildad klättrings/ firningsinstuktör, HLR- instruktör och båtförare. Vid sidan av jobbet har Andreas tävlat på elitnivå inom Adventure- racing, bland annat deltog han vid WM i Alperna 2005. Då Adventure- racing innebär extrema förflyttningstävlingar i tuff terräng blir det mycket löpning, skidåkning, mountainbike och kajakpaddling när Andreas skall hitta på något på fritiden.
I övrigt älskar han att resa till jordens alla hörn, mat och dryck och att läsa, framförallt historia.
Andreas är nyfiken och älskar utmaningar. Han älskar att dela med sig av sina kunskaper och att på sitt förtroendeingivande sätt utmana våra kunder att våga prova nya äventyr eller förbättra sitt samarbete.
Andreas ansvarar för aktivitetsområdet Teambuilding.

Våra paket Vad vill du göra

Aktiviteter